ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

SOLARE ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ SPF 30

Αντηλιακό γαλάκτωμα με βάση τα φύκια GUAM και ένα είδος κόκκινου φυκιού (Porphyra Umbilicalis) φυσική πηγή βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Το έλαιο καρότου, πλούσιο σε προβιταμίνη Α, προστατεύει το δέρμα, χαρίζοντας ένα φυσικό μαύρισμα, ενώ η βιταμίνη Ε λειτουργεί ως φυσικό αντιοξειδωτικό με ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες. Οι πρωτεΐνες ρυζιού προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση από τη βλαβερή UV ακτινοβολία. Χάρη στο έλαιο τζοτζόμπα ενισχύεται η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου και το δέρμα διατηρείται υγιές και σφριγηλό.

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Δροσιστική και ενυδατική δράση.

Τα πλούσια ενεργά συστατικά του ελαίου ενισχύουν την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης που διατηρούν το δέρμα νεαρό. Διατηρεί το δέρμα ελαστικό και ενυδατωμένο.

Χάρη στην συγκέντρωση β-καρωτένιου (προβιταμίνη Α) δρα στην αναγέννηση των ιστών ενώ η βιταμίνη Ε χαρίζει αντιοξειδωτική δράση. Βοηθά στην δημιουργία και στη διατήρηση ενός χρυσαφένιου μαυρίσματος. Στη πράξη, τα ενεργά συστατικά ως πυρήνας είναι απαραίτητα για την για να τονιστεί η φυσική χρώση του δέρματος.

Αποτοξινώνουν και προστατεύουν το δέρμα. Εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και δρούν αντιοξειδωτικά.

Είδος κόκκινου μακρό-φυκιού που αναπτύσσεται σε κρύες θάλασσες. Συλλέγεται από τις ακτές της Βρετανίας και το χρώμα του ποικίλλει από βαθύ κόκκινο έως σκούρο μοβ. Αποτελεί ένα σημαντικό συστατικό για την ισορροπία του δέρματος που εκτίθεται στον ήλιο καθώς περιέχει Ω3, ιχνοστοιχεία και πρωτεΐνες. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες: Α (υπό την μορφή του β-καρωτένιου), Β, C και PP. Προλαμβάνει και μειώνει τη γήρανση του δέρματος.

Υψηλής καθαρότητας σε ενεργό κλάσμα ενός φυτικού πεπτιδίου το οποίο προστατεύει το δέρμα απο ζημιά που προκαλείται από ακτινοβολία UV μέσω της παραγωγής κολλαγόνου. Εμποδίζει την πρόωρη γήρανση που προκαλείται από διάφορα περιβαλλοντικά φαινόμενα.

:Φυσικό αντι-οξειδωτικό, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και με τον τρόπο αυτό καταπολεμά την γήρανση του δέρματος διατηρώντας την υδρο-λιπιδική του ισορροπία.