ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

FANGHI D ALGA GUAM – FORMULA A FREDDO ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Κατάλληλο για ευρειαγγεία

400ml / 750ml

Όλες οι ευεργετικές ιδιότητες των αυθεντικών φυκιών GUAM σε μια ειδική φόρμουλα, για να εξασφαλίσει δράση ενάντια στη κυτταρίτιδα, εκμεταλλευόμενη τη… χαμηλή θερμοκρασία. Συσφίγγει και τονώνει τους ιστούς, βελτιώνοντας την κατάσταση και την αισθητική όψη των πονεμένων από το πρήξιμο γαμπών. Τονωτικό και συσφυκτικό, προκαλεί αίσθημα δροσιάς και ανακουφίζει τα κουρασμένα και πρησμένα πόδια. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΑ.

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Εμφανίζουν ιδιότητες αντισηπτικές, τονωτικές. Διεισδύουν εύκολα στο δέρμα και αποτελούν μέσο για την μεταφορά των δραστικών συστατικών. Τοπική δράση στην επιδερμίδα: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΥΠΕΡΑΙΜΙΑ, ΤΟΝΩΣΗ.

Η άργιλος είναι ένας γενικός όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένυδρα αργιλούχα φυλλοπυριτικά ορυκτά που περιέχουν διάφορες ποσότητες μετάλλων. Η χρήση του είναι γνωστή από τα αρχαία χρόνια και είναι από τις πιο διαδεδομένες στη γη. Κύριο συστατικό της αργίλου είναι το πυριτικό αργίλιο που είναι μια μη διαλυτή στο νερό ουσία η οποία σχηματίζει ένα κολλοειδές σύμπλεγμα όταν έρθει σ’ επαφή μ’ αυτό. Χάρη στο διοξείδιο του πυριτίου, το σίδηρο και τα άλλα ιχνοστοιχεία που διαθέτει, εμφανίζει ποικίλες ιδιότητες για το δέρμα. Από τονωτική και αντιφλεγμονώδη έως καθαριστική και απολεπιστική. Αυξημένη προσροφητική ικανότητα. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. Ικανότητα αφαίρεσης των νεκρών κυττάρων. ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΛΕΙΑΝΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ.

Είδος φυκιού που ευδοκιμεί στους Κανάριους νήσους και χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμετολογία. Δρα ενισχυτικά κατά της κυτταρίτιδας, καθώς διογκώνει τους πόρους του δέρματος με αποτέλεσμα να αυξάνεται η απορρόφηση των δραστικών συστατικών της λάσπης. Εμφανίζει καταπραϋντική και συσφικτική δράση στο δέρμα. Τονώνει και αναζωογονεί τους ιστούς.

Πλούσια σε φλαβονοειδή. Βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία και μαλακώνουν το δέρμα. Διατηρούν την ελαστικότητα των αγγείων. ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ.

Βασικό συστατικό του αιθέριου ελαίου μέντας υπεύθυνο για το αίσθημα δροσιάς. Επιπλέον ενυδατώνει και καταπραϋνει το δέρμα.

Πλούσια σε ιώδιο, σίδηρο, ασβέστιο και αλγινικό οξύ. Προσφέρουν ενυδάτωση και ελαστικότητα στο δέρμα, δρουν στα σημεία όπου εναποτίθενται τα προϊόντα της δυσλειτουργίας του μεταβολισμού υπό την μορφή συσσωρευμένου τοπικού λίπους και κατακράτησης υγρών. Έχουν συσφικτικές τονωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες .